Spring naar inhoud

Selekt Resort Sinderen komt tot ontwikkeling: “Jezelf verwennen zonder egoïstisch te zijn”

18 december 2010

Zo mooi kan recreëren zijn.

De infra voor de 1e fase is klaar. De eerste chalets zijn geplaatst en 45 liefhebbers van rust en van de natuur kunnen vanaf dit najaar al genieten op het nieuwe park Selekt Resort Sinderen, midden in de rijkheid van de Oude IJsselstreek in de Gelderse Achterhoek.

Wat eens een camping was, wordt nu ontwikkeld tot resort. De omgeving leent zich bijzonder goed van 55-plussers. Mensen die willen genieten van hun gespaarde centjes en die de hektiek van elke dag ontvluchten en zich baden in de luxe van een eigen chalet. Op een ruim perceel en in een omgeving waar je op positieve manier jezelf kunt ontmoeten. Resort Sinderen biedt optimale recreatiemogelijkheden voor mensen die zich willen verwennen zonder egoïstisch te zijn. Want het is zoals de heer Janssen, de eerste bewoner van het park, het zegt: “Je doet het ook een beetje voor je kinderen en kleinkinderen. Als wij er niet zijn, maken zij er volop gebruik van”.

De eerste bewoners

Zodra we het park betreden, komt de heer Janssen ons belangstellend tegemoet: “Wat ons hier aansprak? Ik denk niet dat ik het nog hoef uit te leggen, als je zo om je heen kijkt.” Voor onze ogen ontwaart zich een uitgestrekt heideveld. Aan een zijde omgeven door bebossing, die bescherming biedt en een gevoel van geborgenheid. Aan de andere zijde de verre uitgestrektheid. Hier en daar een boerderij. Voor de rest alleen maar velden en weilanden. “Ssssst …”, maant hij ons vriendelijk tot stilte: “Luister… dit is een prachtige ontmoeting met de natuur. ‘s Morgens worden we gewekt door de vogels. Overdag komen de konijnen op bezoek op ons perceel. Kijk de rijkheid aan vlinders. Het is hier adembenemend mooi!”

De heer en mevrouw Janssen waren de eerste gasten.

Vijverpartijen

Tijdens onze wandeling met Ronald Brugman, van Selekt Resorts, waar Resort Sinderen onderdeel van uitmaakt, laat hij ons de ontwikkelingen op het park zien. De eerste watergang is aangebracht en een tweede volgt snel. Langs die vijvers liggen huur/koopkavels die in omvang variëren vanaf 252 m2. De chalets mogen een maximaal oppervlak hebben van 50m2. Langs de rand van het park zijn de gevels uitgevoerd in de kleur groen, om daarmee een geleidelijke overgang naar het park te realiseren. In totaal komen er in de 1e fase 45 chalets, tevens is het ook mogelijk om eventueel een chalet te huren!

Gastvrij

Brugman: “Resort Sinderen wordt een gastvrij en veelzijdig recreatiepark, met huur/koopkavels. De chalets zijn ingericht met alle moderne voorzieningen van gas, water en moderne communicatiefaciliteiten. Tegen een vriendelijk tarief kunnen de bewoners gebruikmaken van een schoonmaakservice en van het tuinonderhoud. De koper heeft één aanspreekpunt. Daarmee is men altijd verzekerd van duidelijkheid en topkwaliteit. Wij bieden ondersteuning vanaf het koopadvies tot en met de oplevering. Het chalet wordt turnkey gerealiseerd, inclusief plaatsing van het chalet, tuinaanleg, parkeerplaats voor de auto, en aansluiting op de infrastructuur. Na de sleuteloverhandiging kan het recreëren direct beginnen.”

Iedereen kiest zijn eigen sfeer en interieur.

Flexibele indeling

Selekt Resort koos ervoor Maat Chalets als partner te nemen voor de chaletbouw. Kenmerkend voor deze kwaliteitchalets zijn de grote raampartijen en de wijd openslaande deuren die zorgen voor veel lichtinval in de ruime woonkamer en moderne open keuken. De modellen hebben allemaal een grote slaapkamer en een kleinere tweede slaapkamer. Met de grootte van de tweede slaapkamer kan worden gespeeld door eventueel de muur te verplaatsen. De comfortabele badkamer is voorzien van een wastafel, een douchecabine en toilet. Bij de bouw van de chalets worden hoogwaardige, duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen toegepast, zoals de oersterke canexel gevelbekleding, die is gemaakt van een moderne en onderhoudsvrije kunststof. Daarnaast zijn alle modellen volledig winterhard geïsoleerd.

Droom

Brugman: “Op dit park kunnen mensen hun droom verwezenlijken. Resort Sinderen ligt in een gastvrije en prettige streek in de uiterste oosthoek van Nederland. Want mensen in de Achterhoek zijn zeer gemoedelijk en gastvrij. Met Resort Sinderen bieden wij een ideale plek aan recreanten, 55-plussers, en gepensioneerden.”

Ouderslaapkamer met tweepersoonsbed.

Natuurschoon en recreatie

De gemeente Oude IJsselstreek heeft veel te bieden. Een van de sterkste troeven is de natuur. Er zijn veel natuur- en recreatiegebieden, zoals het bos Engbergen, de Vennebulten, het Tandem, Noorderbroek en het Idink- en Nibbelinkbos. Lekker een frisse neus halen in de bossen, kastanjes verzamelen, paddenstoelen zoeken of gewoon heerlijk tot rust. Maar ook de sportievelingen komen in Oude IJsselstreek volop aan hun trekken. Fietsen, wandelen, kanovaren, skeeleren en survivalen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bovendien beschikt de gemeente over drie zwembaden: het Van Pallandtbad in Varsseveld, De Blenk in Ulft (beide overdekt) en openluchtzwembad De Paasberg in Terborg.

INFORMATIE: Resort Sinderen, Harterinkdijk 18, 7065 AP Sinderen, Tel: 0315.617.718 (tijdens kantooruren van 09.00 tot 17.00 uur) E-mail: info@resortsinderen.nl www.selektresorts.nl

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: