Skip to content

Chaletpark Riviera, Biddinghuizen: Recreëren langs het Veluwemeer nu voor iedereen mogelijk

3 maart 2011

De belangstelling voor een dubbelchalet op Chaletpark Rivièra in Biddinghuizen was zo overweldigend, dat eigenaar Rivièra Parc besloot om een tweede fase te starten met de verkoop van 25 iets kleinere chalets op aangepaste percelen. Daarmee maakt Chaletpark Rivièra recreëren langs het Veluwemeer voor iedereen bereikbaar. Bij alle nieuwe chalets op het chaletpark biedt Rivièra nu bovendien een verhuurgarantie aan, die het kopen extra aantrekkelijk maakt. 

Kopen met verhuurgarantie betekent, dat de koper optimaal profiteert van zijn gedane investering bij volledige verhuur van zijn kavel/chalet. Want Chaletpark Rivièra biedt een verhuurgarantie en daarmee een verzekerde jaaropbrengst. In combinatie met de keuze tussen een dubbel- of een enkelchalet, maakt Chaletpark Rivièra het recreëren langs het Veluwemeer nu voor iedereen extra aantrekkelijk. Want met de dubbelchalets richt het park zich vooral op jonge gezinnen en ouderen die hun kinderen en kleinkinderen graag willen ontvangen. Terwijl ook de mensen zonder kinderen of senioren die voldoende hebben aan iets minder ruimte, een prachtige kans wordt geboden te kiezen voor de enkele chalets. De kavels zijn altijd nog ca. 250 m2 tot 350m2 en de chalets hebben een vloeroppervlakte van 45 m2. In kwaliteit doen ze absoluut niet onder voor de dubbel chalets, want ook hier kiest men voor het merk Sungalow uit Nieuwegein of Muller Homes uit Zwolle.

Afhankelijk van de aankleding en de uitvoering van het chalet bedraagt de koopprijs inclusief ca. 250 m2 grond vanaf Ä 85.000,-. De chalets worden volledig gestoffeerd en sleutelklaar opgeleverd, voorzien van een complete keuken en alle gewenste inbouwapparatuur, badkamer met douche, wastafel, toilet en een compleet elektrapakket. De tuin wordt voorzien van een ruime sierbestrating en ingezaaid gazon. Tevens heeft elk chalet een verharde parkeerplaats op de eigen kavel.

Ligging

Rivièra Parc bevindt zich centraal in Nederland direct aan het Veluwemeer. Het park ligt in Biddinghuizen tussen de vestingstadjes Elburg en Harderwijk. Chaletpark Rivièra maakt onderdeel uit van Rivièra Parc en biedt 365 dagen per jaar de mogelijkheid om te recreëren. De omgeving biedt rust, comfort en ruimte met alle faciliteiten van Rivièra Parc binnen handbereik. Rivièra Parc trekt, met haar vele faciliteiten, jaarlijks veel recreanten. Voor de zakelijke koper is dat een interessant gegeven. Want een eventuele verhuur biedt, in combinatie met de waardeontwikkeling van het onroerend goed, de mogelijkheid op het verwerven van een aanzienlijk rendement. Tegen geringe kosten kan men de verhuur van het chalet in professionele handen leggen, met een gegarandeerde opbrengst. Beleggers hebben dan ook nagenoeg geen omkijken naar hun vastgoed.

Dubbel chalet

Op Chaletpark Rivièra treft men 24 dubbele chalets op eigen grondkavels met percelen tot ongeveer 400 m2 grondoppervlakte. Alle chalets hebben uniformiteit in bouw en kleur. De chalets worden sleutelklaar opgeleverd, dat betekent, dat men naast een minimale kavel van 350 m² de beschikking krijgt over een chaletoppervlakte van ca.. 75 m². met een chaletinhoud ca.. 250 m³. De indeling bestaat uit twee of drie slaapkamers. Volledig gestoffeerd. Complete keuken met inbouwapparatuur. Complete badkamer met sanitair, cv-installatie met HR-combiketel, wasmachine- en drogervoorbereiding, uitgebreid halogeenverlichtingpakket en aansluiting op gas, water, elektra, CAI en riool.

Faciliteiten

Chaletpark Rivièra biedt vele faciliteiten, zoals kilometers strand, een jachthaven, diverse restaurants, een overdekte sneeuwhal, een overdekt zwembad, een overdekt kinderspeelparadijs en bowlingbanen. Wandelaar, fietsers, rustzoekers, watersportliefhebbers, strandliefhebbers, cultuurminnaars, vissers, deze locatie biedt voor elk wat wils. De vestingstadjes Elburg en Harderwijk zijn de moeite waard om te bezoeken en hebben gezellige terrasjes om heerlijk te relaxen. Het park ligt in de buurt van Walibi World en het Dolfinarium Harderwijk. Maar ook vlakbij Recreatiegolf Harderwold, Batavia Stad, Beautycentrum de Zwaluwhoeve, Natuurpark Lelystad, De Bataviawerf.

  • Kavels: 24 voor dubbelchalets en 25 voor enkel chalets.
  • Huur- Koopprijzen: vanaf circa Ä 85.000,- v.o.n. incl. BTW voor een enkel chalet, incl. ca.250m2 grond.
  • Chalets/stacaravans: alleen chalets.
  • Parkeerplaats: op eigen grond.
  • Korte omschrijving camping/recreatiepark: Chaletpark Rivièra maakt onderdeel uit van Rivièra Parc en biedt 365 dagen per jaar de mogelijkheid te recreëren. De directe omgeving biedt een oase van rust, comfort, ruimte, en natuur, terwijl alle faciliteiten van Rivièra Parc toch binnen handbereik liggen. Rivièra Parc trekt, met haar vele faciliteiten op en nabij haar park, jaarlijks veel recreanten.
  • Overige bijzonderheden: Door de jaren heen en in tijden van recessie, blijkt vastgoed vaak een waardevaste investering te zijn. Rivèra Parc biedt op Chaletpark Rivièra dan ook een verhuurgarantie op alle koopchalets die volledig verhuurd worden. Op Chaletpark Rivièra kan men een eigen sleutelklaar luxe enkel chalet, inclusief het eigendomsrecht van een royale grondkavel (circa 250 m2), gelegen aan fraaie waterpartijen, kopen vanaf circa Ä 85.000,- inclusief BTW v.o.n.. Een sleutelklare luxe dubbel chalet inclusief het eigendomsrecht van een royale grondkavel (circa 350 m2) koopt men al vanaf Ä 150.000,- inclusief BTW v.o.n.

Informatie

Chaletpark Rivièra,

Spijkweg 15,

8256 RJ Biddinghuizen,

E-mail riviera@chaletpark.info,

Tel: 0800-RIVIERA (0800 74 84 372)

Internet www.chaletpark.info

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: